Рецепт ідеального шоколадного морозива


Інгредієнти для приготування шоколадного морозива


Рецепт приготування шоколадного морозива

  1. Встановіть морожницю на мінімальну температуру. Жовтки розітріть з цукровою пудрою, потім, помішуючи ложкою, повільно вилити до них молоко, що майже закипіло, тонкою цівкою.
  2. Отриману суміш процідити в каструлю підходящого розміру і варити на слабкому вогні до загусання.
  3. Шматочки шоколаду покласти у воду і розтопити на водяній бані. Збити вершки.
  4. Додати в загуслу суміш спочатку шоколад і потім вершки.
  5. Все ретельно перемішати, перекласти в мороженицю і заморозити.
  6. Потім вийняти з холодильника і смакувати.
  7. Обов'язково додати до морозива полуниці або фрукти.

Приємного апетиту!