Рецепт ідеального сендвічу



Опис

Поєднання арахісового масла та виноградного желе в бутерброді утворюють мій улюблений сендвіч. Він володіє ідеальним балансом інгредієнтів і чудово виглядає, якщо зроблений правильно


Інгредієнти:


Приготування

  1. Покладіть обидві скибочки білого хліба поруч один з одним на дошці для нарізання
  2. Гострим ножем намажте шар арахісового масла на скибочці білого хліба зліва
  3. Гострим ножем намажте шар виноградного желе на скибочці білого хліба справа
  4. Обережно покладіть одну скибочку на іншу, таким чином, щоб виноградне желе було зверху
  5. Гострим ножем обережно обріжте кору з сендвічу
  6. Розріжте бутерброд по діагоналі на дві частини
  7. Насолоджуйтесь смаком сендвічу!